Moderne Bungalow Bouwen? Alles Wat Je Moet Weten -Pastorijwoning

Published Apr 16, 22
7 min read

Pastorijwoning bouwen

Architect Gruwez is specialist in exclusieve pastorijbouw. Bij het bouwen van een pastorijwoning in pastorijstijl komt er heel wat bij kijken. Laat het ontwerp en bouwen over aan het team van Frank Gruwez, wij zullen met plezier uw pastorijwoning realiseren. Een pastorijwoning biedt veel ruimte en heeft een statige maar toch gezellige uitstraling, een perfecte stijlkeuze als u een huis wilt laten bouwen! Wij regelen alles als je besluit een exclusieve pastrorijwoning door Gruwez te laten realiseren. Architect Gruwez staat bekend als bouwer van exclusieve pastorijhuizen in Vlaanderen.Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van het ontwerp van uw huis tot aan de oplevering.

Aanbouw [Prijzenoverzicht+ Handige Tips] - Homedeal -Pastorijwoning

De Vlaamse Kempen strekken zich uit over de provincies Antwerpen, een deel van de Belgische provincie Limburg en het meest noordelijke deel van Vlaams-Brabant. De Kempen gaan verder over de grens met Nederland en reiken tot Nationaal Park de Groote Peel. De Kempen in België is een groene streek. Nergens is de natuur zo veelzijdig als in de Kempen in België.

Wilt u graag een huis in Kempische bouwstijl laten bouwen of bent u benieuwd wat de eigenschappen hiervan precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over. Ambachtelijke uitstraling De Kempische bouwstijl komt uit de Belgische streek De Kempen. Typisch aan woningen in deze stijl is dat ze een ambachtelijke uitstraling hebben.

Uiteraard kunt u de woning precies zo indelen als u zelf wilt. Daar helpen wij u graag bij. Paapstenen en dakkapellen Alleen al het gebruik van paapstenen zorgt ervoor dat de Kempische bouwstijl zich onderscheidt van andere stijlen. De sfeer die hiermee gecreëerd wordt, is zonder meer uniek. Daarnaast zien we ook vaak praktische elementen in deze stijl, zoals dakkapellen om de ruimte optimaal te benutten.Lateien en Louvre luiken Wanneer het op de ramen aankomt, biedt de Kempische bouwstijl weer een typisch eigen gezicht. Zo zien we vaak metalen kozijnen, maar niet bij elk raam (Huis Op Kavel -Pastorijwoning). Lateien en vensterbanken aan de buitenkant zijn wel vrij gebruikelijk. Tot slot maken Louvre luiken deze bouwstijl helemaal compleet. Ziet u zich hier al wonen? Wij bouwen flexibel en met service in Kempische stijl Uw wensen staan altijd voorop bij Aannemersbedrijf Hoek.

Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht terwijl we uw huis in Kempische stijl bouwen. Maar ook in het voortraject al, waarin we u adviseren over de invulling van uw plannen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sleutel Op De Deur Woningen -Pastorijwoning

De Kempische bouwstijl is een nieuw genre in de hedendaagse architectuur en is overgewaaid uit de Belgische Kempen. De rustgevende atmosfeer straalt veel authenticiteit uit. De Kempische bouwstijl voorziet in een behoefte en kenmerkt zich door de oorspronkelijke bouwwijze, zowel in materialen als in vorm. Gebruikte stenen, ontbrekende overstekken, met zink bedekte dakkapellen, de combinatie van houten en stalen kozijnen.

Dit zijn kleine ronde of ovalen raampjes, veelal voorzien van bijkomende ornamenten. “Het is een uitdaging om die sfeer steeds opnieuw te bereiken met professionals die hun vak verstaan”, zegt ontwerper Marinus. “Passie en vakmanschap versterken elkaar en creëren een bijzonder resultaat.” Van belang vindt Marinus het leveren van maatwerk.

Het is steeds weer interessant om de wensen van de klant helder te krijgen en de juiste combinatie van ontwerp, techniek en vakmanschap te selecteren”, zegt de bevlogen ontwerper. “Mensen kiezen steeds vaker voor een uniek stukje kwaliteitshandwerk dat hun huis een duurzame meerwaarde geeft.” “Het is steeds weer interessant om de wensen van de klant helder te krijgenen de juiste combinatie van ontwerp, techniek en vakmanschap te selecteren” Een gevoel van vrijheid maakt zich van je meester als je het huis binnentreedt.

“De basis voor een huis met een ziel zijn de vloeren en de materialen aan de buitenkant”, zegt Marinus. Detaillering van kozijnen, de steen- en voegkeuze zijn hierbij bepalend. De oude holle pannen, de hanenkammen, het hardsteen, de voordeuromlijsting en versieringen zijn echte blikvangers van een woning in Kempische stijl.

De slaapkamer met garderobe en badkamer aan de achterzijde van de villa vormen de verbinding naar de eikenhouten gebinten veranda met uitzicht op de aanlegsteiger aan de Waal. Evenals alle geraffineerde details, is het unieke samenspel tussen aannemer en tuinarchitect bijzonder te noemen. Nog voordat de bouw van start ging, heeft de hovenier de achtertuin opgehoogd en met behulp van de bouwkraan van de aannemer, de grote bomen in de achtertuin geplant en de beschoeiingen en de trappen aangelegd.

Hoeveel Kost Een Prefab Woning? - Danilith -Pastorijwoning

“AA+ heeft voor ons veel betekend en Marinus heeft zich, naast het ontwerp, ook een enthousiaste en betrokken bouwbegeleider getoond bij alle veelomvattende zaken die erbij komen kijken.” ___ .

Huis bouwen in Geel: wat is er belangrijk om te weten? Bent u aan het overwegen om een ? Dat is niet verwonderlijk! Geel ligt in één van de meest charmante regio’s van België en Nederland: De Kempen. Een soort van ministaat in Vlaanderen met een eigen identiteit en zelfs een eigen taal.

Denk maar aan de gekende oneliners van Tom Boonen of een publiekslieveling zoals de Equal Idiot Thibault Christiaensen . Betere voorbeelden zijn er niet om aan te tonen hoe warm de mensen zijn in de Kempen. Bereid u dus maar al voor op gezellige barbecues met uw buren zodra uw huis bouwen in Geel is afgerond.

In de zomer is het standaard enkele graden warmer in de Kempen dan in de rest van Vlaanderen. U denkt misschien ook best aan een zwembad als u wil een (goedkoop huis bouwen) zodat u de nodige afkoeling kan zoeken in de zomer. In de winter voorziet u best een slee.

U zal zich ook niet vervelen eenmaal u uw huis bouwt in Geel. In de achtertuin van Geel ligt er namelijk één van de tofste landen ter wereld: Bobbejaanland! Welke Belg heeft nog geen ritje gemaakte in de legendarische Speedy Bob of voor de echte waaghalzen de Typhoon (Wat Kost Een Nieuwbouwwoning? -Pastorijwoning). Bovendien staan de Kempen bekend voor zijn prachtige, diverse natuurgebieden zoals het Zilvermeer in Mol, de prachtige bossen en zelfs een ware Sahara in Lommel.

Moderne Huizen Bouwen - Da's Thuiskomen! -Pastorijwoning

Hoewel vlot naar Antwerpen met de auto niet zo eenvoudig is, maar gelukkig is er ook een treinstation in Geel. Nu nog hopen dat die treinen op tijd rijden. Huis bouwen in Geel: wat zijn de verschillende bouwstijlen? U bent van plan om te bouwen in Geel? Dan kan het leerrijk zijn om te weten welke bouwstijlen er momenteel bestaan.Uw moet volledig gebeuren naar uw grootste wensen en voorkeuren. Indien er toch vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We zijn altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.Één van de meest voorkomende bouwstijlen is de klassieke bouwstijl. Deze klassieke bouwstijl vindt zijn oorsprong bij de typische pastoorwoningen.

De inkom geeft de eigenlijk toegang tot verschillende ruimtes van de woning (Bouwboek.com Zelf Je Huis Bouwen -Pastorijwoning). Deze hal is zeer gedetailleerd en luxueus afgewerkt waardoor u reeds bij het betreden van de woning een wow-gevoel heeft. Ook in de rest van de woning staan elegantie en luxe centraal. Denk maar aan chique stoffen of prachtige materialen zoals eik en marmer.

Niet alleen op architectonisch gebied zoals reeds besproken, maar op gebied van gebruikte technologieën. Domotica begint meer de standaard te worden in woningen. Deze technieken zorgen niet alleen voor het nodige comfort, bijvoorbeeld: door op bepaalde tijdstippen de gordijnen te open en weer te sluiten of de lichten de doven na een vooraf vastgesteld uur; ze zijn besparen ook op de energiefactuur.

Het is ook perfect mogelijk om uw met een landelijke bouwstijl. Indien u zo’n woning wenst te bouwen, dan wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoal hout, glas of smeedijzer. Deze woningen worden ook gekenmerkt door sobere kleuren en tinten, crèmekleuren, grijs, bruin en licht groen. Uw via de landelijke bouwstijl betekent dat u gaat voor openhaarden, gasfornuis, lijsten en lambrisering.

Nieuwbouw Woningen - Villabouw En Woonprojecten -Pastorijwoning

Landelijke huizen worden vaak geïnspireerd op cottages, boerderijen en zelfs landhuizen. Uw kan ook via de Zweedse bouwstijl. Maar wat houdt dit bouwstijl in? In ons landschap kunnen we vaker Zweedse houten woningen terugvinden. Zo’n huis in Geel straalt een rustige sfeer en elegantie uit. Het wordt steeds gebouwd aan de hand van een bouwtraditie.

Het verschil wordt gemaakt in de meer lichte houtsoorten, de indeling en de zeer moderne gevoel dat zo’n Zweedse woning uitstraalt. Een andere bouwstijl die ook populair is, is de pastorijstijl. Uw kan perfect gebeuren via de pastorijstijl! Zo’n woning heeft langs buiten een beetje de look van een landelijke woning.

U kunt ook grote ramen verwachten! Een woning met een industriële look bezit ook blootgestelde bakstenen. De gekozen kleuren van de bakstenen zijn zwart en wit en af en toe felle accentkleuren. Welke materialen worden er gebruikt? Vaak wordt er gebruik gemaakt van metalen, beton, hout en baksteen als materiaal.

Landelijk huis bouwen en wonen

Is uw bouwdroom een landelijk huis? Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Frank is specialist in het ontwerpen van woningen in landelijke stijl. Landelijk bouwen of landelijk wonen is populairder dan ooit. Zowel bij nieuwbouw als renovatie merken we dat het merendeel van de bouwheren nog steeds kiest voor een klassieke bouwstijl. Misschien wilt je een landelijk huis bouwen met robuust metselwerk, een landelijke woning met mooie detailleringen, een rieten kap of hebt u andere landelijke ideeën? Architectenbureau Gruwez beschikt over jarenlange ervaring in de bouw van landelijke huizen!

Navigation

Home

Latest Posts

Vergunning Veranda 2020

Published Jan 31, 23
2 min read

Ibix

Published Jan 29, 23
10 min read

Houtkachel Onder Veranda

Published Jan 19, 23
10 min read